خرید ضایعات باطری خودرو

پنجشنبه 25 مهر 1398
11:13
پمپ آب

باطری هایی که عمر مفیدشان به پایان رسیده است، باطری ضایعات هستند و نباید آنها را در طبیعت رها کرد. خریداران باطری ضایعات، این باطری ها را خریداری کرده و بازیافت میکنند.

ضایعات باطری خودرو

تمامی خودروها برای اینکه حرکت کنند، به وسیله ای که انرژی لازم را تأمین کند، نیاز دارند. باطری ها، وظیفه تولید نیرومحرکه برای خودروها را دارند. و هرچقدر این باتری ها تازه باشند، وظیفه تولید نیروی محرکه را نیز به درستی انجام خواهند داد.

باطری خودرو

ضایعات باطری یو پی اس

باطری یو پی اس، نیازبه نگهداری ندارد. این باطری از نوع سیلد اسید است و ۱۲ ولت ولتاژ دارد. در داخل باطری یو پی اس، ۶ عدد سلول ۲ ولتی، به صورت سری به هم متصل شده اند. سیلد به معنی ایزوله شدن است و از نشتی جلوگیری شده است. این ضایعات را به هیچ وجه دور نیاندازید شرکت تسلا این ضایعات را به قیمت خوبی از شما خریدار است.

باطری یو پی اس

باطری ضایعات

باتری ها وظیفه دارند ماشین آلات شهری، صنعتی و کشاورزی را به حرکت درآورند، اما باتری ها عمر مفیدی دارند و پس از گذشت زمان و به پایان رسیدن عمر مفیدشان، تبدیل به باتری ضایعات میشوند.

خریدار باطری ضایعات

شرکت هایی وجود دارند که باطری های فرسوده کارخانجات، بانک ها، تعمیرگاه های ماشین، مراکز دولتی و بیمارستان ها را میخرند. قیمت روز بطری فرسوده با شرایط بازار و هزینه های بازیافت آن بستگی دارد. برای اطلاع از قیمت باطری فرسوده، از راه سایت‌های اینترنتی و فروشگاه های خریدار باطری ضایعات به آسانی امکان پذیر است.

خریدار باطری ضایعات

برخی کشورها که کارخانه بازیافت باطری فرسوده را در کشور خود ندارند، این باطری ها را جمع آوری میکنند و به کشورهای دیگر میفروشند تا محیط زیست خود را سالم نگه دارند.

دلایل خرید باطری ضایعات

  • باتری خودروهای معمولی وزنی حدود پانزده تا هجده کیلوگرم دارند، که حدود یک کیلوگرم آن پلاستیک و بدنه باطری است، سه تا چهار لیتر اسید باتری است و مهم ترین و با ارزش ترین قسمت باطری یعنی سرب، بقیه وزن باطری را تشکیل میدهد.
  • زمانی که سرب با الکترولیت داخل باطری ترکیب میشود، بسیار سمی و خطرناک است، بنابراین رها کردن آن در طبیعت و محیط زیست خطرناک است.
  • تماس اسید باطری با چشم باعث کور شدن آن میشود و در صورت بلعیده شدن سرب باطری، مسمومیت شدید را به همراه دارد.
  • باطری فرسوده گازهای در هوا پراکنده میکند که باعق آلودگی هوا و آسیب به ریه میشود. در صورتی که در زیر زمین باطری را دفن کنیم، خاک آن نیز آلوده میشود و باعث بیماری میشود.

بنابراین نتیجه میگیریم بازیافت باطری ضایعات با استفاده از متخصصین و تجهیزات ویژه امکان پذیر است، تا دوباره وارد چرخه صنعت شود.



[ بازدید : 405 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به فروش پمپ آب | راهنمای انتخاب پمپ | لیست قیمت انواع پمپ است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]